Domček Play&Cafe


Aktualizácia: Od 8.12.2010 kaviareň ukončila prevádzku 😦

Dostala som tip na novú kaviareň pre deti a tak som sa ju vybrala hneď preskúmať. Domček Play&Cafe nás naozaj príjemne prekvapil. To čo som tu našla som vôbec nečakala. Rodinný dom prerobený na detské “ihrisko” spojené s kaviarňou ponúka deťom veľa aktivít ako sa zabaviť a vyšalieť dosýta.

Tak čo tam nájdete?

  • dve šmýkalky z toho jedna je obrovská a vedie z prvého poschodia až do suterénu domu
  • malý domček s malou šmýklavkou pre malé detičky
  • malú trampolínu
  • kopu hračiek, autíčok, loptičiek
  • futbalový stôl na hranie
  • TV so sedačkou na pozeranie rozprávok
  • a veľa iného

V ponuke kaviarne je dostatok nealko nápojov pre deti, kávička pre dospelých aj nejaké drobnosti pod zub. Toalety sú dostatočne priestrané, dokonca tam nájdete aj sprchu pre prípad malej nehody ako aj detské sedátko na WC. Keďže ide o čerstvo otvorenú kaviareň veľa vecí  sa určite dobuduje neskôr. Na dvore vedľa domu som si všimla základy pre veľké pieskovisko, tak určite majitelia plánujú rozšíriť aktivity pre deti aj von na záhrade domu. Čo by som tam určite uvítala je prebalovací pult, ale je možné, že tam aj bol len som si ho nevšimla. A malé mínus je prístup do kaviarne po schodoch, čiže mamičky s kočíkom budú musieť kočík odparkovať na dvore. Ale inak chválim a určite doporučujem navštíviť.

+++ vhodné skôr pre deti od 1 roka, v zime a aj v lete, obrovský detský kútik, detské stoličky, vstup dnu len bez kočíka, deti aj dospelí sa pri dverách vyzúvajú alebo prezúvajú do papučiek, možnosť usporiadania narodeninových osláv a detských párty, veľká vonkajšia terasa a ihrisko

Adresa: Tajovského 27, Žilina

Tel.: +421 (0)948 366 888

Otváracie hodiny:

Pondelok-Piatok: 09.30 -12.00, 14.30-19.00,

Sobota-Nedeľa: 14.30 – 19.00

Vstupné: 1 dieťa 1 €/ 1 hod.

http://www.playandcafe.sk/

Táto prezentácia vyžaduje JavaScript.

 

 

3 thoughts on “Domček Play&Cafe

  1. Tak taketo nieco je naozaj super napad. Klobuk dolu pred majitelmi domu, ze ho vyuzili na takyto ucel. Ja som sice zo Ziliny, ale sme, bohuzial, odstahovani z roznych dovodov az za Bytcu. Do Ziliny chodim s 2,5 rocnou dcerkou kazdy tyzden a doobedia, kym manzel neskonci v praci, travime u mojich rodicov, ktori byvaju hned v prvom panelaku na Solinkach. Urcite tam s malou pojdem. Velmi sa mi to paci.

  2. tak toto sme v ziline presne potrebovali. Bola som tam uz niekolko krat lebo deti 6 a4 roky su nadsene. Super spojenie prijemneho posedeneia pre rodicov (velky vyber nealko aj alko, obcerstvenie…. za vyborne ceny) aj deti (obrovsky vyber moznosti sa zabavit na malom priestore). Daju sa tu urobit aj decke oslavy(skoda ze bol domcek otvoreny 2 tyzdne po nasej oslave, lebo som zhanala presne taketo nieco v ziline ale nic som az do otvorenia domceka nenasla). V lete tu bude terasa, 2 pieskoviska, smyklavky a zatvorena branicka aby dieta neuslo na ulicu. Proste super. Mamicky navstevujte aby domcek fungoval co najdlhsie:))

Pridaj komentár